Je onderbewuste geeft je het alternatief!
Je onderbewuste geeft je het alternatief!

Praktijk voor hypnotherapie

Karen Kramer-Medema

Henriëttedreef 12

3561 JV Utrecht

_030-2660665_

info@onderbewustalternatief.nl

logo

Overig aanbod

workshopmateriaal Op verzoek bied ik voor groepen

workshops

,

lezingen

of

presentaties

aan. Indien je interesse hebt voor één van deze workshops of lezingen, neem dan contact met me op. Tarieven hiervoor zijn in overleg en afhankelijk van de doelgroep. In bepaalde gevallen neem ik genoegen met een reiskostenvergoeding, dus schroom niet om te informeren.

Hypnotherapie:

In deze lezing geef ik informatie over wat hypnotherapie inhoudt, aangevuld met oefeningen om het zelf te ervaren. De inhoud van de lezing wordt afgestemd op de doelgroep.

Ontdekkingsreis:

Met behulp van geleide fantasieën gaan we op ontdekkingsreis in ons onderbewustzijn en geven daarna de ontdekkingen op diverse creatieve manieren vorm. Dit kan in de vorm van een eenmalige workshop, maar ook in een serie bijeenkomsten.

Eigen-aardigheid:

Iedereen heeft zo zijn eigenaardigheden. Wat is kenmerkend voor jou, wat zijn je sterke en zwakke kanten? Met behulp van diverse technieken doen we een verkenning naar ieders eigen aard. Dit kan in de vorm van een eenmalige workshop, maar ook in een serie bijeenkomsten.
volgende pagina
De privacy van mijn cliënten vind ik heel belangrijk.
Er worden op deze website alleen cookies gebruikt voor de analyse van het verkeer op de website en deze worden geanonimiseerd.*